Wat een leuk valentijnskado moet zijn
Lijkt nu ineens minder fijn
Het is een obsessie geworden
Die mij volledig ontspoorde
En dat is nu wel gebleken
De telefoonrekening is wat afgeweken
Verdubbeld kan je wel zeggen
Hoe moet ik dat toch weer uitleggen
Bijna vijfhonderd gulden te betalen
Maar van mijn eigen rekening af halen
Ondanks alles blijf jij het waard
Het wordt misschien tijd voor open kaart