de liefde van mijn leven
is mij door internet gegeven
jij ja jij bemt alles voor mij
mijn lieve liefde aan mijn zij
liefde zo oprecht
en zoals vroeger een gevecht
durven dromen
van eenvrouw zoals jou
was een gevoel als bladeren
die vielen van de bomen
maar nu is het zo heerlijk en fijn
om iedere dag bij jou te zijn
lief ik hou zoveel van jou
en jij van mij
ik ben en blijf je vrouw