...,,;;als golfjes;;.., ... .
strooi loos en los droogt
het langzaam op ,op de golfjes van het gevoel.
i hoop so,
strijd loos maar zool ,zo sterft de onrust.
als golfen op de kust ,
waar ik strooi-loos en los op droog...
,,op .. ;;golfjes;;,,.. ...;;;/oo00];;,,.....
,,.../0;,,;; . . .....l0s;.. ,,,,;;.0p;... . .. 0 ... .;;... .. . . ' .
. . . .. . los;.......er......... op ..het zand in .