De Spiegel des Ziel
De woorden... Ik hou van jou
Worden gezegd... Heel trouw
Gevraagd... Hou jij van mij?
Ja zeg ik... Open en vrij
Beloftes... Heeft men vlug gemaakt
Met de tijd... Worden ze verzaakt
Mens eigen... De wanhoop nabij
Het hart... Wil zijn, weer vrij
Vol goede moed... Leven gaat voor
Niet stilstaan... Fier loopt men door
Over bergen... Door diepe dalen
Het uiterste... Uit je eigen halen
Achter de einder... Zal men het vinden
Wees op je hoede... Als jij je gaat binden
Hou die ogen... Heel goed open
Hoofd omhoog... Blijven hopen
Maak die fout... Geen tweede keer
Anders doet het... Weer veel zeer
Je zal zijn... Weer dat gebroken wiel
Kijk eerst... In de spiegel van de ziel