Overal is er wel een beetje liefde:
een spelend kind op het strand
een oud koppel hand in hand
een hond die zijn baasje likt
en een klok die met de stilte meetikt
de fluitende vogels buiten
en de regen die tikt op de ruiten
Iedereen bezit wel een beetje liefde:
een moeder en haar kind
een meisje en haar vriend
niet iedereen is even hard als je ziet
je denk het wel maar zo is het niet!