Als je het leven niet meer ziet zitten,
als alles lijkt tegen te zitten.
Kijk dan iedere dag naar de kleine dingen,
de kleine zegeningen die je leven binnenspringen.
Elke dag gebeurt er wel iets apart,
soms is het voor jouw een nieuwe start.
Pak elke zegening met beide handen aan,
wees niet bang om iets aan te gaan.
Alles gebeurt met een bijzondere reden,
meestal is het een verhoor op je gebeden.
Dingen die je onbewust nodig zal hebben,
het duurt een tijdje voordat je dat door zult hebben.
Maar uit eindelijk zul je het doorhebben,
en dan zullen er mensen voor je zijn die je liefhebben.