Ik dans niet,
om te vergeten wie ik ben!
Ik dans niet om de werkelijkheid te ontvluchten.
Ik dans,
omdat dit is wat ik ben,
deze dans, deze beweging,
is een expressie van mijn zijn.
Heel mijn wezen
is verweven met de dans.
Als ik dans,
vier ik de vrijheid die ik ben.
In mijn dans,
ben ik mezelf,
al is het soms maar voor even,
dit is alles wat ik mezelf wil geven.
Als ik dans,
ben ik vrij,
gevangen in mijn passie
alleen van mij!