Aan alles komt een einde
niks is voor altijd
Dus neem me het niet kwalijk
dat ik nu ook jou vermijd
Niks is forever
alles gaat ooit stuk
Dus nee, ook met jou begin ik niks
ik geloof niet meer in relatie-geluk
Haal niks in je hoofd
je krijgt nooit iets met mij
Geniet zolang het leuk is
voor je het weet is het voorbij