De wereld zit vol mooie dingen:
een kind dat lacht,de zon die straalt in zen volle pracht,een ster die aan de hemel blinkt,een vogel die zijn mooiste liedje zingt,de regenboog met zijn felle kleuren,de bloemen met hun lekkere geuren.
maar we staan er nooit bij stil,de wereld is één grote pracht,maar niemand die daar ooit aan dacht!