De weg verdween achter de horizon
De horizon achter de wolken
De zon kwam door de mist
flauw en grauw maar toch
hemels blauw verdween je
verdronken in het land
daar ver achter de horizon
waar de weg is
die nu weg is, maar toch
ter nagedachtenis een
wegwijzer naliet