Moet ik ook dit hoofstuk in mijn leven vergeten, afsluiten, achterlaten en verder gaan?ik weet het niet...
Oprechte gevoelens.
We zouden eerlijk tegen mekaar zijn
Ik wou het niet voelen deze pijn
Waarom kunnen onze gevoelens niet oprecht zijn
Ik dacht echt dat we elkaar hadden gevonden
Dat ons vertand, gevoel en onze gedachten samenbonden
Ik wilde niet liegen, niet meer
Maar je speelde een spel, voor de zoveelste keer
Ik weet niet of ik het je kwalijk moet nemen, of ik je moet slaan
Waarom? waarom heb je het gedaan?!
Waarom heb je zo'n gevaarlijk spel gespeeld?
Waarom heb je je gevoelens met mij gedeeld?
Als die tijd waren we neit zeker over wat we voelden
Toch wisten we met elke blik, met elk woord wat we bedoelden
Als we elkaar aankeken herkenden we onszelf in elkaar
Dat was mooi, beangstigend en tegelijkertijd o zo raar
Ik zag mezelf door jou
en dat was de reden dat ik van je hou
Maar toen je me vroeg of mijn gevoelens oprecht waren
Brak er iets in mij en kon ik nekel voor me uit staren
Je vergat dat ik weet wat je denkt en voelt
Dat ik met elke opmerking en elke vraag weet wat je bedoelt
Met die vraag vertelde je me dat je niet van me hielt
Ook ik was een spel, C , wat heeft je bezielt
Wat heeft je bezielt zo'n wreed spel te spelen?
En tegelijkertijd alles met me te willen delen?
Terwijl je wist dat je dit spel nooit zou kunnen uitspelen
Omdat we als één zijn
En ook jij voelt deze pijn
Veel had ik van je kunnen accepteren
Weinig dat me zou kunnen deren
Behalve het feit dat je tegen jezelf hebt gelogen
En op die manier ons hebt bedrogen
C, het is wat jij zegt...
Zijn onze gevoelens oprecht??
Mi lubi yu
Fu alla day mi libi