Elf jaar geleden,
Een puppie vrolijk en blij,
Je wordt echter ouder,
En het moment komt dichterbij.
Het gevoel wordt sterker,
En het doet ontzettend pijn,
Ook al is het niet onverwacht,
Het afscheid zal moeilijk zijn.
Maar ik zal je nooit vergeten,
Waarheen je ook zult gaan,
In mijn gedachten,
Zul je altijd blijven bestaan!