Denk je echt dat een ander beter is dan jij?
Uit je je niet zoals je zou willen uit angst voor de
mening van mij?
Recht je rug en wees niet bang
F**k de mening van anderen en houd vast aan je eigen belang
Je hebt het recht om je eigen mening te vormen
En je hoeft niet als volgeling achter de kudde aan te lopen
Zekerheid en zelfvertrouwen zijn geen waarden waar je op
moet hopen
Enkel en alleen omdat je niet durft te geloven in je eigen
kracht
Leef zoals je zelf goed dunkt en wees niet bang
F**k de mening van anderen en houd vast aan je eigen belang
Te zijner tijd zul je wel het wel leren
En dan kunnen anderen je niet meer deren
Zolang je echter maar nooit vergeet dat jij voor jouw
mening respect wil
Ik wil dat net zo goed, dus wees dan niet respectloos en kil
Je hebt het recht jezelf te wezen, maar dat geldt ook voor
ieder ander
Niemand hoeft in deze wereld precies hetzelfde te zijn als
elkander
(DURF JEZELF TE ZIJN!)
Waarom iemand zijn die jij niet bent?
Enkel en alleen omdat niemand iemand die anders is kent
En wat dan nog….
Schrijf, zeg, denk en doe wat voor jou goed voelt
Anders zijn is goed, doe het toch
Nu maakt het niets meer uit dat niemand lijkt te
begrijpen wat jij bedoeld
Durf jezelf te zijn
En je merkt direct, dat voelt fijn!
Reageer als jezelf, loop niet achter de rest aan
Schapen zijn er al genoeg, wees anders met een lach en met
een traan
(WEES ANDERS!)