Is het zo o moeilijk om jezelf te laten zien of zijn
Vrienden beschrijven mij als:
Eerlijk, puur, vrolijk, lief, humor, doorzetter, apart of anders
Waarom wordt dat niet geaccepteerd,
Niet gewaardeerd…
Ze gaan stoken, je proberen te kleineren en in je gezicht altijd slijmen
Zij is anders, gaat haar eigen weg, nee op geen ander mens te rijmen
Ze is onvoorspelbaar
Iedereen gaat rechts en zij links…
Geen logische weg
Niet te peilen, maar volgt wat haar gevoel haar zeg
Een aantal keer in haar leven, heeft ze niet geluisterd naar haar gevoel
Ze ging op haar bek en mensen konden nu echt roddelen, op een doel
Ik dacht waar ga ik heen, ik volg mijn buik; your second brain
Zet je verstand op nul en volg je gevoel, your emotions only give you pain
Emoties zijn een zaak uit je hoofd
Je buik is wat je de waarheid beloofd
De plek waar je verbonden was met je moeder, groeien, spanning, pijn en liefde voelen
Ons hoofd is niet wat ons lijdt, neem een duik naar je buik, als zuivere vorm jouw doelen
Denk niet aan het verleden, waardoor je op die momenten pijn hebt gehad
Volg je intuïtie, angst betekend niet dat je fout zit, maar dat je je buiten je veilige zone betrad
Intuïtie is zo puur en zuiver
Het antwoord is er al, pak het en huiver
Blijf niet voor niets zitten wachten
Geloof mij in alle prachten