Je raakte steeds meer geisoleerd.
Wilde niet over je gevoelens praten.
En als ik er naar vroeg.
Begon je te schreeuwen.
Gooide en trapte de boel kapot.
Je dronk liters alcohol.
Het hield gewoon niet op.
Je weigerde om te stoppen.
Totdat mij brak.
In duizende stukken.