Moe word ik van de hulpverlening
Er is nog veel waar het aan schort, ben ik van mening
Gelukkig zijn er nog wel enkele goede, want door de meeste word ik onder de pillen gezet
En daardoor werd mijn vooruitgang belet
Ik heb nu een aardige hulpverlener, maar bij haar moet ik weg
En dat betekend nu, dat ik de hulpverlening (even) vaarwel zeg
Vanaf jongs af aan ben ik al bezig en het schiet niet op
Ze weten niet wat er met mij aan de hand is, word iedere keer doorgestuurd en nu zeg ik dus stop
De ene na de andere diagnose vliegt om mijn oren
En kan geen etiketje meer horen
Ik wil mij niet meer laten etiketteren en wil nu heel graag vooruit
En dit is een hoofdstuk van mijn leven die ik nu sluit
Ik heb toekomstplannen en ga ervoor
En trek op tijd aan de bel, als ik weer zoiets heb: “Ik ga eraan onderdoor!”