"Grote boze man, schuif mijn bed eens uit!"
Nu klinkt het wellicht sarcastisch, toen als zachte fluwelen
woorden slippend langs 't puntje van mijn tong.
Zoekende naar smeltend uurwerk overkwam mij 'de baard'.
Morgenstond heeft goud in de mond, so does the rapper.