Heel even,,,
Heel even was je in ons midden
Een hele tijd heb ik aan je gedacht
Maar wat als heel even maar heel even blijft?
Er ligt een verder leven dat op ons wacht
Maar we blijven sterk
we slaan ons er wel doorheen
Ik hoop je altijd bij me te hebben
voor jou is er geen één!
Heel even was je in ons midden
Een hele tijd heb ik aan je gedacht
Maar wat als heel even maar heel even blijft?
Er ligt een verder leven dat op ons wacht
Jij hebt mijn leven veranderd
met je kleine dingetjes
Ik heb op je gewacht
maar van wachten kwam afstel...
Heel even was je in ons midden
Een hele tijd heb ik aan je gedacht
Maar wat als heel even maar heel even blijft?
Er ligt een verder leven dat op ons wacht
xxx 4 you my baby(L)
xxx mij