Sophie speciaal voor jou, omdat ik als vriendin van jou hou!
Sophie, wij die elkaar ook kennen van deze site met gedichten.
En hetzelfde voelen voor hetzelfde geslacht.
Jij hebt heel wat goeds in mijn hoofdje lopen verrichten.
Om naar de lerares te gaan, daarvoor gaf jij mij de kracht.
We smsen super veel met elkaar.
En ik ben zo blij dat we gedachten uit kunnen wisselen over hetzelfde gevoel.
Jij houd ook van meisjes, daarom voel ik me zo herkenbaar.
Je snapt altijd precies wat ik over een meisje bedoel.
We geven elkaar tips over het zoenen met een meisje.
En over het liefdesverdriet, als iets niet lukt.
In mijn droom lijkt het alsof ik leef in een paradijsje.
Ik hoop dat het in de liefde heel erg goed lukt!