Ook al kende ik ma(Rachel) nog niet zo lang,
altijd gaf ze me het gevoel erbij te horen.
Ik was blij als mij gevraagd werd te helpen,
want om haar te verzorgen stond ik altijd klaar.
Ik gaf heel veel om haar,
ze had een speciaal plaatsje in mijn hart.
Daarom heb ik het nu moeilijk om afscheid te nemen.
Het is nog te vroeg om vaarwel te zeggen.
Het leven had nooit veel goeds voor haar.
Hopelijk kan ze nu in vrede leven,
en waken over degene die achterbleven.
Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is,
is altijd moeilijk.
Elke keer sterft er een stukje van jezelf mee.
Het is goed dat de rest van de familie elkaar steunen,
en ik ben er dankbaar voor om erbij te horen.
Te weten dat er niemand alleen voor staat,
maakt het het afscheid iets gemakkelijker.
Ik zal steeds aan haar blijven denken,
dat is "ma" meer dan waard.
Jenny