3 jaar geleden ben je weggegaan.
Waarom heb je ons dit aangedaan?
Ik weet dat het niet je bedoeling was.
Nu je hier niet meer bent is er een groot gemis.
Elke keer als ik bij je graf sta voel ik je om me heen.
Jij bent boven ik beneden.
Via mijn hart voor altijd bij elkaar.
Ooit zal ik je weer zien.
Ik mis je zo