in zo veel stukjes is het mooier ,temt het vermogen.
'is het heel' weegt het te zwaar.
'dus' laat het maar stuk zijn.
als verloren gedachte te beleven om dat het dan mooier is.
ik betwijfel het niet ,dat doet het geweten.
waar ik nu minder waarde aan hecht.