Ik zit in een kamer
helemaal alleen
met alleen de stilte om me heen
denkend over het leven
denkend aan toekomst of verleden
alleen kom ik tot rust
er is niemand die me stoort
niemand die me hoort
ik heb wel mensen om me heen
maar even alleen zijn is zo fijn
omdat ik dan rustig kan denken
hoe ik in het leven sta
welke weg ik in wil gaan