Als ik in mijn kamer kom,
moet ik altijd aan jou denken.
Die mooie rode rozen,
die ik heb gekregen van jou.
Die grote prent,
die ik voor jou heb getekent.
Die foto van jou,
waar je zo lief op glimlacht.
Dan zie ik al deze dingen,
staan op mijn kamer.
Ik zou ze niet meer kunnen missen,
omdat deze voorwerpen veel betekenen voor mij.
Jenny