Als ik aan jou denk,
zou ik kunnen gaan huilen.
Waarom heb jij me laten zitten,
ik heb je toch geen verdriet aangedaan.
Je zou me moeten zeggen,
wat er verkeerd aan me was.
Dan kon ik me veranderen,
naar jou zin.
We hadden het zo goed samen,
we begrepen elkaars woorden.
En toch is er iets misgegaan.
Ik hoop dat ik jou ooit nog eens ontmoet,
want ik zal je altijd liefhebben.
Jenny