Waarom kan ik jou niet geven wat je nodig hebt?
Ik weet dat ik je weer kwets,
En geloof me ook mij doet het pijn
Ik weet dat je graag wil dat ik voor jou kies
Maar ik kan nu gewoon nog niet bij je zijn.
Je loopt te hard van stapel
En geloof me, ik weet dat dat komt omdat je om me geeft
Maar ik kan dit niet zo snel als jou
Aangezien die hardnekkige twijfel nog altijd om me heen zweeft
Ik kon jou vroeger al niet gelukkig maken,
Op het laatste moment haakte ik weer af
Noem het vluchten, noem het bindingsangst
Het beangstigde me dat je al zoveel om me gaf
Het is niet dat ik bang ben om mijn vrijheid op te geven
Het is niet dat ik niet gebonden wil zijn
Het is de angst om niet genoeg van jou te kunnen houden
Je weer te kwetsen is mijn grootste nachtmerrie….en dat doet pijn.
Het ligt niet aan jou het gebeurd bij mij wel vaker
Verliefdheid die opeens zomaar stopt
De twijfels en nadelen gaan overheersen
En zorgen ervoor dat mijn hoofd zegt dat het niet meer klopt
Elke keer als je dan zegt hoeveel je om me geeft
Doe ik een onzichtbaar stapje achteruit
Het is die bindingsangst die ervoor zorgt
Dat jij op een gegeven moment tegen een opgetrokken muur aanstuit
Ik ben dan al teveel heen om de muur weer af te breken
Het kwaad is al geschiet, ik heb je weer pijn gedaan
Waarom kan ik toch niet genoeg van jou houden
Zodat ik met een opgelucht hart naast je kan blijven staan