Barrel
Uitgenodigd om in een klein
vakantiehuisje te komen logeren!
er naar toe heel enthousiast
kom we gaan naar de zee
Er was nog wel iets gevonden bij de sloop
in elkaar gezet en daar mocht ik me
op verplaatsen!
Krakend,zonder bel of licht op
een kronkelend duinpaadje
onbekend voor mij
Maar moest me houden aan een
uit en aan Lichtje bij degene
die voor me reed!
Lang ging het goed totdat
ik door het gedoofd lampje
het pad niet meer zag en......
ja hoor in de struiken!
Heel zachtjes hoor ik achter me
Ja,wat wil je met zo n barrel!