Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
afvallen
heb me net kunnen wegen
ben niet afgevallen
kan hier niet tegen
het gaat mijn humeur vergallen
het doet pijn
ze laten me teveel eten
nee het is geen gein
mijn hart is versleten
zelfs dit kan ik niet
wat ben ik dan waard
maar dat interesseert ze geen biet
maar ik ben nu van de kaart
moet minder eten
maar dat staan ze niet toe
nee zij denken te weten
dat ik het verkeerd doe
ik haat mezelf hiervoor
ik ben veel te vet
ik moet nu wel spugen daardoor
omdat ik mijn doel zo niet red
moet meer controle gaan krijgen
zo gaat het niet
zo kom ik nog meer in de knoop met mijn eigen
maar dat interesseert ze geen biet
ik moet dunner zijn
ben echt veel te dik
maar mij krijgen ze niet klein
nee op mij hebben ze de pik
maar dat is niet eerlijk
ze willen me helpen
nee voor hun is eten heerlijk
en willen mijn bloeden stelpen
maar ik ga hier aan onderdoor
ga echt minder eten
en meer bewegen hoor
en zij mogen het weten
Reacties op dit gedicht
lonely cry vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
lonely cry
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
06 augustus 2009
Thema's:
[Eten]
[Verdriet]