Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Scherven
Kijk je in de spiegels die alles
veranderen in woorden ?
Zie je mij en is mijn naam
een herinnering ?
Vraag me en ik ben
weer de woorden die we delen.
Geef me je mooie woorden
en geef me
de stilte die ons
weer
zoekt
en ik weet
waarom ik blind
elk woord
kan geloven
dat jij wilde
achterlaten toen
ik niets meer zag
en je laatste
woord
in scherven
viel.
Reacties op dit gedicht
victor ruhlmann vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Nimf
:
Donderdag, april 18, 2002 13:20
triest.......verdrietig
maar wel zuiver mooi
free
:
Maandag, april 15, 2002 15:47
prachtig mooi...en hoe triest
liefs free
Over dit gedicht
Auteur:
victor ruhlmann
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
14 april 2002
Thema's:
[Scheiding]
[Eenzaamheid]