kan niet slapen, denkent aan jou,
ik denk aan wat jij nu denken zou.
Ben je geschrokken toen je mij voor t laatst zag?
of zie je het als een prachtige dag
2 jaar ben je nu al in mn leven
we hebben al een heel boek geschreven
via msn en sms hebben we veel van elkaar geleerd
elkaar in t echt zien liep echter steeds verkeerd
Nu laats dat ik je voor het eerst echt zag
verscheen er bij mij gelijk een lach
Ik ging naar huis en belden even later
we spraken af en daar kwam ik met mn kater
Gezellig was het zeker weten
zal dat weekend nooit vergeten