Het gevoel dat niemand kan thuis brengen,
is er weer.
het onbehaaglijke gevoel,
van niets willen,
maar tegelijk alles tegelijk willen doen.
Van verlangen naar momenten,
Die behoorlijk gaan tegen vallen.
Het uitzien van een droom,
het bewerkelijken van een nachtmerrie.
Het gevoel dat alles en niets te dicht op elkaar ligt.
Dat pijn en verdriet het saamst staan,
naast het verre geluk en de blijdschap uit de wereld.
Het gevoel dat niemand begrijpt,.
en misschien ook wel niet wil begrijpen,.
Ik kom er door heen.
Ik weet het,