Wij voor altijd samen.
Ik hoor je stem,
wanner ik alleen ben.
Ik voel je nog steeds,
in mijn dromen.
Vergeef me zwakte voor jou,
weet niet hoe het komt.
Zonder jou,
is het moeilijk te overleven.
Iedere keer als je me aanraak,
krijg ik dat gevoel.
En iedere keer als we kussen,
lijkt het als of ik zweef.
Voel hoe me hart klopt,
laat het niet voorbij gaan.
Heb je nodig,
aan me zij.