na vijf jaar samenzijn klinkt nu ons "ja" voor 't leven
al kronkelde het pad, het bracht ons bij elkaar
ik wil je al m'n trouw en al m'n liefde geven
en dan ineen versmelten, als ik in je ogen staar
wat achter ons lag had zo z'n voor en tegen
maar het maakte ons wel wijzer; wijzer dan voorheen
en het gaf toch ook de kroon, ons kroost, de kinderzegen
wij samen het gezin van Stijn en Anneleen
laat dan het vuur voor altijd in ons branden
dat door geen macht ter wereld wordt geblust
geef ieder uur steeds sterker liefdesbanden
nu wij elkander eeuwig "ja" hebben gekust
laten we samenblijven, ik wil jou en anders geen
wij horen hij elkander: Stijn en Anneleen
Het levenspad heeft nukken en heeft kuren
geen rozen zonder doornen, het is alom bekend
maar echte liefde zal voor altijd blijven duren
omdat je oprecht en vol vertrouwen bent