Als de dauwdruppels mijn tranen waren,
dan huilde ik elke dag.
Als de doornen van rozen mijn pijn zou zijn,
dan had ik hoofdpijn alle uren van de dag .
Als de wind mijn gevoelens waren,
dan stormde het elke dag.
Als de zon mijn humor was,
dan lachte ik dag en nacht.
Als sneeuw herinnering waren,
dan gleed er veel van mij af.
Als hagel mijn heden waren,
dan waren dat mijn levensjaren.
Als de maan het hele jaar zou schijnen,
zouden al mij problemen verdwijnen.
Maar gelukkig wordt het dag en nacht,
ziet mij leven eruit als een bloemenpracht.