TROUW
Blijf trouw aan je innerlijke Weten
Als je even niet meer weet
Door een stille hartenkreet
Wie of waar je bent
Of door een ander niet meer wordt herkend
Blijf trouw aan je innerlijke Weten
Dat wat alleen maar in je, uit kan groeien,
Daar zo natuurlijk kan opgroeien
Voel daarin de Liefde, de stilte en muziek
In jou is deze andere wereld uniek.
Blijf trouw aan je innerlijke Weten
Dat je toelacht tijdens groeien
Met vallen en opstaan, doet opbloeien
Met je inzet, ondanks je groeipijn.
Waardoor ooit alles herkenbaar zal zijn.
Blijf trouw aan je innerlijke Weten
Ontdek een plekje diep in je hart
Wees dan maar even apart
Waarin je kunt schuilen voor het kwaad.
Wanneer men je pijn doet in liefde of haat..