Ik ben anders,
dan ik dacht te zijn
Ik ben minder,
dan ik wilde zijn
Dichten is mijn dagboek,
Praten doe ik wel,
maar inhoud heeft het niet
Denken doe ik veel,
Echt denken,
Maar praten nooit,
Wat open was,
bleek dicht
Wat goed leek,
was fout
Ik dacht te weten wat ik was,
maar ik wist het niet..