Een jongedame......
Er was eens een jongedame van 16 jaar oud,
die had blonde haren van goud.
bovendien ging zij heel hip gekleed,
en haar gezicht opmaken, had zij veel tijd besteed.
Kortom , een heel knappe meid,
die was al verliefd, dat was een feit.
Jongens liepen allemaal achter haar aan,
want zo'n mooie meid zagen zij wel staan.
Regina kreeg wat haar hartje begeerde reeds,
omdat zij door zovele jongens werd vereerd steeds.
Zij genoot iedere minuut van het leven,
omdat aan Regina zoveel liefde werd gegeven.
Op een keer kwam er een ander gezin naast haar wonen,
met een rivale,zodat Regina zich niet meer durfde te tonen.
Want het buurmeisje was veel knapper,
bovendien was zij heel dapper.
Dapper was Regina niet,
en had opeens veel verdriet.
Zij was zo gelukkig geweest,
iedere dag was voor haar een feest.
Maar opeens gebruikte Regina haar verstand,
wilde niet jaloers zijn, er was niets meer aan de hand.
Caroline.