mijn zus heb je gekend
van mijn broer wist je af
maar ik ben onbekend
je wist niet dat ik nog kwam
ik hoop zo dat je op mij neerkijkt
maar kan het niet geloven
dat er een hemel is, daarboven
ik mis je zo
ik kende je niet eens
toch voelt het leeg van binnen
dat jij nooit bij me bent geweest
lieve opa, ik hoorde verhalen over jou
je was een geweldig mens
als aandenken
vier ik mijn verjaardag op de jouwe
want dan had ik geboren moeten worden
maar dat deed ik niet
het voelt zo leeg van binnen
dat je mijn zus kende en wist
dat mijn broer al bijna werd geboren
tog bleef mijn leven geborgen
en ben ik onbekend voor jou
R.I.P