Ik mis je!
En maar door, door en door
Vluchten voor de pijn
Omdat ik jou verloor
Je bent mij zoveel waard
Het gevoel wat jij alleen kan geven
Ik hoop dat je dat zelf ook eens aanvaard
Je bent bijzonder en speciaal
Vanaf de eerste dag
Zoveel intensiteit en moois van binnen
Hoe kan ik dat nou los laten
Terwijl ik dat diep van binnen niet eens wil
Iedereen laat ik staan, omdat ik jou niet kan laten gaan
Mag ik stoppen met rennen?
Jouw beloven mijn eeuwige trouw
Kijkend in je ogen terwijl ik jou vast houdt?
Loving you is so easy to me