leuk skype of …………….
Na een dagje bij iemand koffie leuten en heerlijk eten
weer op naar huis en lekker ff een lauwe douche pakken
daarna lekker in me bureaustoel gezeten en skype aangezet
was er lang niet meer op geweest, maar ik heb het wel geweten
Daar was jij onbekende die tegen me begon te praten
je stelde je voor en ik zei wie ik was en we bepte heen en weer
we kende elkaar net vijf minuten en je stelde intieme vragen
de vragen zo subtiel gesteld ik had het niet zo gauw in de gaten
Soms ben ik wel een beetje blond van haar getint en erg naïef misschien
je vertelde dat je wel van doggie-style hielt dat je een vrouw wel wilde verwennen
toen begon ik het in de gaten te krijgen je wilde niet gewoon met me praten
zo uit het niets vertelde je me dat je me wel eens zou willen zien
Er is geen cam hier aanwezig en zei ook daar hou ik me helemaal niet mee bezig
je vertelde hoe jij er uit zag en vroeg ook of ik me zelf wilde beschrijven
nou gewoon heel erg dik en ik zie er niet uit dacht dat je daar wel van zou schrikken
het maakte niet uit volgens jou en de erotische vragen waren steeds meer aanwezig
Aan de andere kant van de lijn zat iemand die heel erg opgewonden scheen te zijn
ik wordt niet warm of koud van die voorstellingen van jou heerlijk avond je met mij
je vertelde steeds meer wat je met mij zou willen doen massage en heerlijk zoenen
het wond mij niet echt op ik lachte heel hard mijn buik deed gewoon pijn
Je moest gaan er moest nog gewerkt worden volgens jou
je vroeg me of je me nog vaker mocht spreken want het was zo fijn
vertelde je beroep nog even gauw en je bleek stripper te zijn
wenste me een fijne avond en tot gauw en ik sluit skype maar heel gauw