k probeer mijn gevoelens van me af te schrijven
Zo probeer k t leven te begrijpen
begrijpen wil k
Wat mensen zeggen en doen
Wat ze ermee bedoelen
Wat er ermee willen bereiken
Waarom doen mensen dingen
Stomme dingen
maar ook goede dingen
Waarom zeggen mensen dingen
vervelende dingen
maar ook leuke dingen
Waarom, o waarom??