vanochtend werd ik wakker
met een lach om mijn mond
en besefte me toen
terwijl ik rustig op stond
dat mijn leven nu
me zo heerlijk bevalt
en ik wil niet dat iemand
ooit mijn gelukt verknald
ik ben aan het genieten
van alle mensen om me heen
en geen enkele seconde
voel ik me nog alleen
een knuffel, een kus
zo soms even, onverwacht
maakt me aan het lachen
en geeft me weer kracht