Tranen
Tranen vloeien zo maar niet
nee, ze vloeien bij verdriet
ze ontsnappen op een ogenblik
die gepaard gaat met een harde snik
ze lopen over ons gezicht
wanhopig op zoek naar he licht
ze lopen weg van duisternis
ze lopen naar waar vrede is
want als ze weg zijn is er rust
als ze weg zijn, is het vuur geblust
en toch,toch doet ze ons goed
die tranen met een gouden gloed
want ze banen voor os wegen
die niemand ons kan geven
of hetzij die ene man
die God, Hij die alles kan!