Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
lieve mama
Lieve mama.
Lieve mama je staat altijd voor me klaar.
Je hebt me nooit in de steek gelaten.
Ik heb fouten gemaakt hier en daar.
Maar gelukkig had ik jouw om er over te praten.
Als jij niet voor me klaar stond had ik allang gefaald.
En was ik in staat om het voor mezelf verpesten.
Misschien heb ik niet alles uit het leven gehaald.
Mijn leven zat dan ook vol met testen.
Gelukkig is onze band goed en heel sterk.
Nu sta ik ook klaar om jouw te steunen.
Je hebt nu je gebreken dat is wat ik merk.
Dus nu heb je mijn schouder nodig om op te leunen.
Ik zeg niet vaak dat ik van je houd.
Wel geef ik knuffels en soms bloemen aan jouw.
Je bent lief en hebt een hart van goud.
Voor mij ben je de allerliefste vrouw.
Reacties op dit gedicht
michel81 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Big Lady
:
Zaterdag, augustus 15, 2009 09:18
een super mooi schrijven
en ben het met wytske eens koester je moeder
wytske
:
Zaterdag, augustus 15, 2009 00:31
koester je gevoelens voor je moeder
Over dit gedicht
Auteur:
michel81
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
15 augustus 2009
Thema's:
[Bewondering]
[Moeders]