Want als het donker wordt,
staan de klokken stil
kleeft de lucht voorbij
kucht mijn eigen ik
slapeloos
In een lege wereld
thuis
gesloten deuren hameren
machteloos voortdurend
opgesloten
Vandaag talloos onveranderbaar
gerangschikt
Vrij, eindelijk vrij
verlost van angsten
God roept U mij?
Mijn verwaarlozing
schuldig
scheurende pijn
dooft vlekkenloos
het laatste restje
ik
Help mij.