Chris
Een knap gast
dat is hij zeker en vast
hij is een echte hartendief
maar ik heb hem lief
ik ga graag met hem om
waarom?
Dat weet ik zelf niet goed
hij vind mij nogtans te braaf, te zoet
ik denk heel veel aan hem
niet te zeggen altijd
zelfs als ik puzzel of poets
maar daarvan heb ik helemal geen spijt!
Chris
ik hou van hem zoals hij is
springlevend als een vis
hij is sporttief
en bovendien heel lief
ik wil hem nu voor mij
vroeger is voorbij
het is nu dat telt
het is nu dat ik voor hem smelt
die lach, die blik
z'n ogen die glinsteren in het licht
z'n ogen lachen in z'n gezicht
zoals hij daar stond
met die glimlach op z'n mond
zo dichtbij
vergeten doe ik hem niet
want hij is m'n enige echte hartedief