Jouw hand in mij hand
De lucht is blauw
en het gras is groen
ik verlang weer naar jou
m'n lieve kapoen
ik wil met je naar het strand
Ik wil met je naar zee.
Ik wil jouw hand in mij hand.
Toe kom met me mee.
Ik wil je bij mij,
voor eeuwig en altijd.
Ik wil je bij mij,
met je oneindigd vrolijkheid.
Je ogen glinstern in het licht.
Je heb een lieve "smile" op je gezicht.
Je komt voor me staan,
jouw hand in mij hand.
In de eenzaamheid van platteland
daar is het gras groen.
Daar geeft ik jouw m'n eerste zoen.