zomertijd
De zomer is weer begonnen.
Het is weer tijd om in de zon te zonnen.
De kinderen hebben vrij, het is tijd voor vakantie.
Of je gaat na een pretpark met de hele familie.
In de avond heb je lekkere barbeque weer.
Dan nodig je wat vrienden uit voor een gezellige sfeer.
Ook is het leuk om een keer naar het strand te gaan.
Op het strand liggen of in de golvende zee te staan.
Ga er op uit blijf niet thuis.
Er is toch helemaal niks op de buis.
Kortom de zomer kan je vanalles geven.
Ga leuke dingen doen, geniet van het leven.