Sushi eten lijkt zo onschuldig
Maar gaat het dat wel worden?
Karnemelk inschenken is ook zoiets
Meteen wordt er in de pannenkoek gespuugd
En eerlijk, hij smaakte beter dan de rest
Elke ochtend een massage, maar inhouden
Want die kids hebben toch ook ogen
Proffesioneel opstellen toen
Maar nu vliegen de opmerkingen over en weer
Weltrusten en wat je ook gaat doen, denk aan mij
Hoewel de uitspraken er al eerder waren
Hormonen vlogen over de tafel
Maar waren het wel alleen de kids?
Steeds woordspelingen die zij niet begrepen
Maar mij troffen en lieten lachen
Een half woord was genoeg, elke keer weer
Een hand in mijn nek, op de juiste plek
Kippenvel over mijn lijf
Maar wel handjes boven de deken he?!
Jij werd rood, toen één van de kids het zei
Jij en ik een stel in zijn ogen
Zag hij het verkeerd of gaat dat komen?
Ontwijkend verander je van onderwerp
Twijfel je aan mij of toch meer aan jezelf?
Genoeg gedraaid een week lang
Elke ochtend liet je je wekken
Elke avond een grote mond, je zou zelf opstaan
Vergis ik me dan zo in de signalen?
Heb een massage nodig, na de sushi morgen?
Je kunt me toch zeggen dat het daarbij blijft?
Maar je lijkt tevreden met mijn opening
En zin is er ook, zo zeg je zelf
Zou het dan toch gebeuren, al is het niet morgen?
Nee zeggen lijkt voor ons beiden moeilijk
Maar waar gaat het toe leiden?
Ondertussen staat de SMS-dienst niet stil
Is het verlangen dan zo groot?
En welk verlangen is het dan?
Als je chocolade in de kast hebt liggen, moet je er ook steeds aan denken
Dat betekent dat jij ook aan mij denkt toch?
Ik zou graag willen geloven dat het bestaat
Maar twijfel te hard aan je signalen
Ben je gewoon een charmeur of is dit echt?
Vergeet jij me tijdens de vakantie?
Of blijft die sushi-afspraak staan
Laten we het maar afwachten tot na de vakantie
Sushi eten lijkt zo onschuldig
Maar gaat het dat wel worden?