niet kunnen slapen
zo vervelend
dan maar weer de pc aan
in de hoop dat de nacht verdwijnt
en dag begint met zon
want regen kun je niet gebruiken
al is de tuin wel erg droog nu
't zou zo fijn zijn
zorgeloos in bed te liggen
zonder angst voor wat komen gaat
zonder nachtmerries op de loer
laat ze eens in de wei blijven staan
gewoon grazend
rustig en kalm
naast de koeien en de schapen
die vallen me toch ook niet lastig!